Најбољи сарадник за 2017. годину

Нишки креативни студио и редакција Интерент часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ под покровитељством Пињата шопа (Pinjata Shop) из Београда и штампарије Пергамент принт из Ниша прогласили су крајем децембра најбољег сарадника часописа „Табла“ у 2017. години.
Водећи се унапред одређеним критеријумима: (1) количина послатих (квалитетних) радова, (2) предлози за побољшање рада Табле и (3) помоћ у ширењу мреже сарадника Табле, поготово у дијаспори (јер нам је један од важнијих циљева чување и неговање српског језика и ћириличног писма) редакција је једногласно одлучила да за најбољег сарадника у 2017. години прогласи библиотекарку ООШ „Владислав Рибникар“ из Београда – МИРЈАНУ ШОШКИЋ.
Библиотекарка Мирјана Шошкић је добила диплому, дар штампарије Пергамент из Ниша, а чланови њене библиотеке пињату, дар Пињата Шопа из Београда. Награда пињата, дар Пињата Шопа из Београда уручена нам је 6. марта 2018. године. С обзиром на то да су чланови библиотеке сви ученици школе а једна пињата није довољна за све, победника смо извукли из шешира. У радости разбијања пињате у гимнастичкој сали школе учествовало је и уживало одељење 3/1 учитељице Соње Чукић. Помоћ и подршку им је пружио и у игри помагао, талентовани Лука Баровић из 8/6.
Захваљујемо Нишком креативном студију, редакцији Интернет часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ на награди, PINJATA SHOP-у из Београда на прелепој пињати, штампарији Пергамент принт из Ниша на дипломи, фирми BEBA KIDS из Београда на балонима у облику ракете које су нам поклонили и Луки Баровићу из 8/6 на помоћи и подршци. Хвала!!!!

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Ликовни радови „Како замишљам Пињата игру“

Ученици 3/1 су добили задатак да цртају на тему „Како замишљам пињата игру“. Ево неколико лепих цртежа…

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Захваљујући награди наша школска библиотека добила је и неколико страна у Таблином магазину (од 38. до 45. стране). Хвала, Табла!

——————————————————————————————————

Захвалница Интернет часописа за промовисање дечјег стваралаштва „Табла“

——————————————————————————————————

Повеља Библиотекарског друштва Србије