Дечији ликовни конкурс под називом „Моја ЗГРАДА је срце БЕОГРАДА“

Уобичајен
Као друштвено одговорно предузеће, дуги низ година трудимо се да поред основних активности, пажњу посветимо и едукацији најмлађих корисника.
Са задовољством вас обавештавамо да смо и ове године расписали Дечији ликовни конкурс под називом „Моја ЗГРАДА је срце БЕОГРАДА“.
Конкурс је отворен за ученике четвртих разреда основних школа са десет централних београдских општина од данас, 02. новембра 2020. године, а у конкурсу учествују сви радови који нам буду достављени, до понедељка 30. новембра 2020. године у 15:00 часова.
Дванаест најбоље оцењених радова биће објављени у форми стоног календара ЈП „Градско стамбено“ Београд за 2021. годину. Сви аутори одабраних радова биће награђени таблет рачунаром, средњим LEGO креатор сетом, великим уметничким сликарским сетом од 122 дела и књигом о цртању и сликању. Поред поменутих награда, добиће и неколико примерака календара ЈП „Градско стамбено“ Београд за 2021. годину, по завршетку штампе истих.
Школа која нам пошаље највећи број радова, добиће на поклон белу магнетну таблу формата 120 пута 240 центиметара, пратећи сет маркера и опрему за одржавање исте, као и велики уметнички сет од 122 дела за ликовни кабинет.
Изложба победничких радова, биће реализована, имајући у виду актуелну пандемију, на сајту предузећа www.stambeno.com као и на званичној Facebook страници предузећа ЈП Градско стамбено у петак, 11. децембра 2020. године.
На фотографији су приказани неки од радова са прошлогодишњег конкурса.

Затворено за коментаре.