Виртуелна научна правионица за 10. јул Дан науке!

Уобичајен

Виртуелна научна правионица за 10. јул Дан науке!
ХАЈДЕ ДА ЗАЈЕДНО СЛАВИМО НАУКУ!

Драги љубитељи науке,
Овогодишњи Дан науке, 10. јул, прославићемо на неуобичајен начин. У складу са мерама борбе против ширења Kовид-19 вируса, нећемо вас позивати на окупљање лицем у лице, али ипак желимо да се са вама окупимо „уживо“, путем програма уживо на ЦПН Инстаграм профилу!
У петак, 10. јула, од 18 до 19 часова, на том профилу организоваћемо прву Виртуелну научну правионицу – мејкерс! Kомбинујемо уметност, науку, прављење и истражујемо како сенкама можемо да испричамо причу о науци! Наши демонстратори и демонстраторке ће вам показати како на један необичан начин и уз маштовиту употребу свакодневних предмета који нас окружују, можемо свима представити шта је то што нас највише одушевљава у науци! Сви учесници ће имати прилику да се укључе у програм уживо и представе своје креације!
Програм је осмишљен за све узрасте, а млађима ће бити потребна подршка одраслих. Kористићете материјале и предмете које имате у стану, биће вам потребна батеријска лампа, као и могућност да замрачите део просторије у којој се налазите. Осим тога – спремите само ентузијазам, љубав ка науци и осмех!
Молимо вас додајте нас на Инстраграму на овом линку или једноставно преко апликације на свом телефону нађите наш профил: centar_za_promociju_nauke
Молимо вас само да нам потврдите да ли желите да учествујете у овом програму кратким мејлом на адресу колегинице Ане Клобучар: aklobucar@cpn.rs
Уколико имате било каквих питања, слободно нас контактирајте!

Велики поздрав,
Тим Научног клуба Београд

Запратите нас на Инстаграму

Затворено за коментаре.