Наградни конкурс “Писмо на ћирилици – писаним словима”

Уобичајен

Поводом прославе јубилеја 25 година постојања Летње школе “Свети Сава”, Центар за Србе у расејању “Свети Сава” из Београда расписује Конкурс за децу и младе Писмо на ћирилици –  писаним словима на тему „Што на ум, то на друм“.

На Конкурсу могу да учествују деца и млади из дијаспоре и региона узраста од 8  до 18 година. Писмо се пише руком, на ћирилици. Максимална дужина писма су две А4 стране. Скенирано писмо послати до суботе, 29. фебруара 2020. године на адресу kuncerradmila@centarsvetisava.org.rs

Прва награда je бесплатан боравак у Летњој школи “Свети Сава” (пролећна смена – од 5. до 12. априла  2020. године) у Београду. Друга награда је попуст од 50%, а трећа награда је попуст од 30% цене школарине.

Одлука стручног жирија о награђеним радовима биће објављена 15. марта 2020. на интернет страници Центра “Свети Сава” www.centarsvetisava.org.rs

 Уз писмо је потребно послати попуњену и скенирану сагласност родитеља/старатеља за пријаву  на Конкурс.

Образац сагласности и информације о обради података личности у наградном конкурсу за најбоље писмо на тему “Што на ум, то на друм” можете преузети на кликом на крају чланка. Стручни жири пријаве на Конкурс без сагласности родитеља неће узимати у разматрање.

Упутство за учешће на Конкурсу

Сагласност и информације – за Конкурс

Затворено за коментаре.