Дечји литерарни конкурс „Мирис дуње на ормару“

Уобичајен

И док се полако сумирају резултати и наш жири вредно ради, (а верујте није им ни мало лако, јер пристигао је велик број изузетно квалитетних радова), ми користимо прилику да вам се захвалимо на досадашњој сарадњи и позовемо вас да нам и даље шаљете своје радове. Као што смо раније најавили од овог месеца можете писати на задату тему и искључиво ти радови ће се узимати у обзир за наградни конкурс.

Конкурс отворен до: 31. октобра 2018. године до поноћи
Конкурс расписује: Сајт МојеДете

Част да прва предложи тему за месец октобар припала је врсном педагогу, неком ко ствара за децу и са децом, учитељици Миланки Берковић. Тема за октобар је “МИРИС ДУЊЕ НА ОРМАРУ”. Са нестрпљењем очекујемо ваше радове.

Наравно, осим песама и писмених састава на задату тему и даље можете слати радове друге садржине а ми ћемо их са задовољством објављивати у оквиру категорије ДЕЦА ЗА ДЕЦУ као што смо то и до сада радили.

Општи услови конкурса
Право учешћа имају сва деца – ученици основних школа из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Републике Српске.

Радови ће бити подељени у две узрасне категорије од I до IV разреда и од V до VIII разреда. Сваки рад треба да садржи име, презиме, узраст као и име ментора (то може бити родитељ, учитељ или наставник), као и његову сагласност да исти буде објављен. Наша препорука би била да користите Times New Roman фонт 12, али није грешка уколико изберете и неки други фонт. Можете нам слати ваше радове у форми поезије или прозе.

Један ученик може послати највише један рад у прози и једну песму.

Сви пристигли литерарни радови морају бити ауторска дела (не смеју бити преузети са интернета или неког другог извора).

Рок за достављање радова је: 31. октобар 2018. године до поноћи.

Неблаговремене радове нећемо узимати у обзир, а радове којима недостаје потписана Сагласност нећемо публиковати.

Награде
Најбоље у категоријама наградићемо школским прибором, похвалницама и књигама које ће у ову сврху даривати Креативни центар.

Жири ће доделити: прву, другу и трећу награду за песму, и прву, другу и трећу награду за рад у прози.

Слање литерарних радова
Своје радове нам шаљите на е-маил kreativci@mojedete.info са назнаком “ЗА КОНКУРС МИРИС ДУЊЕ НА ОРМАРУ “, а ми ћемо их са задовољством објавити.

На овом линку можете преузети Сагласност која мора бити потписана, скенирана и послата на е-маил kreativci@mojedete.info заједно са литерарним радом.

Срдачно, ваш админ тим

Извор: Моје дете

Затворено за коментаре.