Наградни конкурс 12. фестивала науке „Да смеће не буде веће“

Уобичајен

Стручни жири 12. фестивала науке, који ће се одржати на Београдском сајму од 29. новембра до 2. децембра 2018. године, расписује наградни конкурс на тему: Да смеће не буде веће. Познато је да су пластичне кесе међу највећим загађивачима природе. Оне су свуда око нас а највише загађују океане и мора и угрожавају њихов екосистем. Послушајте савете еколога и искористите сваки могући начин да пластичној кеси продужите употребу и на тај начин смањите њихов утицај на околину и природне ресурсе. Немојте бацати пластичне кесе већ од њих направите права уметничка дела! Идеја има на претек: торбе, накит, украси за кућу и новогодишњу јелку, шешири, папуче, одећа или једноставно пустите машти на вољу и осмислите нешто потпуно иновативно и фантастично. Верујемо да ви то можете!

Пропозиције конкурса

  • На конкурсу могу учествовати деца од 1. до 8. разреда основних школа. Материјал: ПЛАСТИЧНЕ КЕСЕ. Пожељно је да конкурсни задатак буде заједничка активност и одељенски рад.
  • Шаљу се искључиво фотографије завршених радова, са назнаком, „за Конкурс“, најкасније до 5. новембра 2018. године електронским путем на е-маил konkurs@festivalnauke.org
  • Уз фотографију се морају навести следећи подаци: назив школе, адреса школе, одељење, име, презиме и контакт телефон наставника или професора и е-маил адреса.
  • Фотографије одабраних радова биће изложене на 12. фестивалу науке док ће награђени радови бити представљени у склопу посебне изложбе током трајања Фестивала, од 29. новембра до 2. децембра 2018. године.

ДОБРОДОШЛИ У ЗЕМЉУ БУДУЋНОСТИ!

Advertisements

Затворено за коментаре.