Фестивал науке 2018.

Уобичајен

Поштовани пријатељи Фестивала науке,

Позивамо вас на 12. међународни ФЕСТИВАЛ НАУКЕ који ће бити одржан у Београду од 29. новембра до 2. децембра 2018. године на Београдском сајму у халама 3, 3а и 5.

Oвогодишњи Фестивал се одржава под слоганом „ЗЕМЉА БУДУЋНОСТИ“, а сврха му је да на један занимљив, нови и пре свега интерактиван начин представи, објасни и промовише науку и научне феномене.

Фестивал науке је један од пет највећих научних фестивала у Европи, а на регионалном нивоу најмасовнија и најзначајнија годишња научна манифестација. Традиционалано, Фестивал науке и ове године подржавају Министарство просвете и науке, Центар за промоцију науке, Секретаријат за образовање и дечију заштиту града Београда, ректорат Универзитета у Београду, бројне амбасаде, културни центри и други.

Од интерактивних поставки, Експертинејџер зоне, дечијих радионица, квизова и научних шоу програма, 12. међународни Фестивал науке обилује темама осмишљеним за свакога и за припаднике најшире циљне групе.

Наши највернији и најрадозналији посетиоци су ученици основних и средњих школа, због чега се трудимо да програм осмислимо тако да буде допуна знања које стичу у школама. Из тог разлога први, други и трећи дан Фестивала, четвртак, 29.11, петак, 30.11. и субота 01.12. су резервисани искључиво за школске посете.

ЗАКАЗИВАЊЕ ГРУПНИХ ПОСЕТА

Уколико планирате да организовано посетитите Фестивал науке, молимо Вас да се определите за један од три дана намењених школским посетама. Своју групну посету благовремено најавите на следеће телефоне: 011 240 53 88, 064 016 69 17 или путем електронске поште на posete@festivalnauke.org како бисте резервисали свој термин посете. Резервације су неопходне како би сви посетиоци могли уживати у научном програму на најбољи начин.

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ: Цена групне ђачке улазнице је 450,00 динара.*

*Једна карта важи за један фестивалски дан.
За научне шоу програме на бини потребно je унапред резервисати места због ограниченог капацитета сале.

С поштовањем, у име 12. међународног Фестивала науке,

Координаторке
Данијела Вујановић и Марија Павловић

Е: posete@festivalnauke.org
Тел: 011 2405388, 064 0166917

Извор: Група Клет Србија

Затворено за коментаре.