Ликовни и литерарни конкурс „Доста су свету једне Шумарице 2018“

Уобичајен

Спомен – парк “ Крагујевачки октобар “ у Крагујевцу расписује литерарни и ликовни конкурс за ученике основних и средњих школа Србије и окружења на тему: “Кажу да одрастем, а ја се осећам као дете.“ Ђорђе Милосављевић

Облик литерарне и ликовне обраде по слободном избору.
Жири за литерарне радове доделиће девет новчаних награда: прву, другу и трећу за ученике основних школа од 1. до 4. разреда; прву, другу и трећу за ученике основних школа од 5. до 8. разреда и прву, другу и трећу за ученике средњих школа.
Жири за ликовне радове доделиће девет новчаних награда: прву, другу и трећу за ученике основних школа од 1. до 4. разреда, прву, другу и трећу за ученике основних школа од 5. до 8. разреда и прву, другу и трећу за ученике средњих школа. Том прилико биће изабрана и школа са највећим бројем квалитетних радова и њој ће бити организована изложба у Музеју “21. октобар“ 14. децембра 2018. године.
Награде: прва – 12 000; друга – 10 000; трећа – 8 000 динара

Награде ученицима биће уручене на уметничкој манифестацији “Доста су свету једне Шумарице“, 23. новембра 2018. године у Музеју “ 21. октобар“ у Крагујевцу.

Ликовне радове слати поштом на адресу:

Спомен – парк “ Крагујевачки октобар“ (за конкурс)
34000 Крагујевац
Кружни пут Десанкин венац бб

Литерарне радове, не дуже од 3 500 карактера, Times New Roman 12, слати на e-mail: biblioteka@spomenpark.rs и kustos.pedagog@spomenpark.rs.
Сви радови морају бити потписани пуним именом, презименом и разредом ученика, затим називом, адресом, телефоном школе и именом и презименом предметног наставника и достављени до 1. новембра 2018. године.

Контакт тел. 034/ 335- 607
e-mail: biblioteka@spomenpark.rs
www.spomenpark.rs

Затворено за коментаре.