Интернет портал „Моје дете“ вас позива да нам шаљете своје литерарне радове за рубрику “Деца за децу“

Уобичајен

Драга децо,

Како је ваша машта бескрајна интернет портал „МОЈЕ ДЕТЕ“ вас позива да нам шаљете своје литерарне радове за рубрику “ДЕЦА ЗА ДЕЦУ“ како бисмо их презентовали широј јавности.

За почетак избор препуштамо вама, (тема је слободна) а касније ћемо сваког месеца имати одређене теме, као и победнике а награде и похвалнице ћемо додељивати тромесечно.

Општи услови
Радови ће бити подељени у две узрасне категорије од I до IV разреда и од V до VIII разреда. Сваки рад треба да садржи име, презиме, узраст као и име ментора (то може бити родитељ, учитељ или наставник), као и његову сагласност да исти буде објављен. Најбоље би било да користите Times New Roman фонт 12, али није грешка уколико изберете и неки други фонт. Сваки рад ученика од V до VIII мора имати минимум 300 речи, док за ученике млађих разреда не постоје ограничења у дужини литерарних радова.

Сви пристигли литерарни радови морају бити ауторска дела (не смеју бити преузети са интернета или неког другог извора).

Слање литерарних радова
Своје радове нам шаљите на е-маил kreativci@mojedete.info са назнаком „ДЕЦА ЗА ДЕЦУ“, а ми ћемо их са задовољством објавити.

На овом линку можете преузети Сагласност која мора бити потписана, скенирана и послата на е-маил kreativci@mojedete.info заједно са литерарним радом.

Извор: Моје дете

Затворено за коментаре.