Пињата журка

Уобичајен

Нишки креативни студио и редакција Интерент часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ под покровитељством Пињата шопа (Pinjata Shop) из Београда и штампарије Пергамент принт из Ниша прогласили су крајем децембра најбољег сарадника часописа „Табла“ у 2017. години.
Водећи се унапред одређеним критеријумима: (1) количина послатих (квалитетних) радова, (2) предлози за побољшање рада Табле и (3) помоћ у ширењу мреже сарадника Табле, поготово у дијаспори (јер нам је један од важнијих циљева чување и неговање српског језика и ћириличног писма) редакција је једногласно одлучила да за најбољег сарадника у 2017. години прогласи библиотекарку ООШ „Владислав Рибникар“ из Београда – МИРЈАНУ ШОШКИЋ.
Библиотекарка Мирјана Шошкић је добила диплому, дар штампарије Пергамент из Ниша, а чланови њене библиотеке пињату, дар Пињата Шопа из Београда. Награда пињата, дар Пињата Шопа из Београда уручена нам је 6. марта 2018. године. С обзиром на то да су чланови библиотеке сви ученици школе а једна пињата није довољна за све, победника смо извукли из шешира. У радости разбијања пињате у гимнастичкој сали школе учествовало је и уживало одељење 3/1 учитељице Соње Чукић. Помоћ и подршку им је пружио и у игри помагао, талентовани Лука Баровић из 8/6 који је данас освојио 1. награду на конкурсу за најлепшу дечју љубавну песму „ЉУБАВ (ни)ЈЕ САМО РЕЧ 2018“.
Захваљујемо Нишком креативном студију, редакцији Интернет часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ на награди, PINJATA SHOP-у из Београда на прелепој пињати, штампарији Пергамент принт из Ниша на дипломи, фирми BEBA KIDS из Београда на балонима у облику ракете које су нам поклонили и Луки Баровићу из 8/6 на помоћи и подршци. Хвала!!!!

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Ликовни радови „Како замишљам Пињата игру“

Ученици 3/1 су добили задатак да цртају на тему „Како замишљам пињата игру“. Ево неколико лепих цртежа…

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Захваљујући награди наша школска библиотека добила је и неколико страна у Таблином магазину (од 38. до 45. стране). Хвала, Табла!

Затворено за коментаре.