Ноћ књиге – 15. децембра од 17 сати до поноћи!

Уобичајен

Драги читаоци, припреме за још једну Ноћ књиге могу да почну!
У петак, 15. децембра у Лагуниним клубовима читалаца и књижарама Делфи од 17 сати до поноћи одржаће се седамнаеста регионална манифестација Ноћ књиге под покровитељством Еуробанк Србија.
Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан gift програм.
Попусти на Лагунина издања:
за куповину једне књиге биће 25%,
за две књиге 30%,
за три књиге 35%,
а за четири и више књига 40%.
Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге као и на страна издања биће 20%, док ће gift асортиман бити снижен за 10%.
Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајту http://www.delfi.rs.
Ноћ књиге ће се одржати у 26 градова у Србији и региону, на 56 локација. Регионални карактер манифестацији дају Лагунини клубови читалаца у Бањалуци, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.
Ноћ књиге је манифестација која се од 2009. године одржава у Београду, Србији и региону. Два пута годишње, у јуну и децембру, за само неколико сати Лагунине клубове читалаца и књижаре Делфи посети неколико десетина хиљада читалаца и купаца. Интересовање за књигу, посећеност манифестације, квалитет и разноврсност понуде књига, као и неуобичајено велики попусти могу се поредити само са значајем који има Београдски сајам књига.
Број посетилаца Ноћи књиге расте из године у годину, а сама манифестација се шири по региону и представља прилику која се не пропушта, јер само у Ноћи књиге наслове свих жанрова можете купити по невероватно ниским ценама, упознати се са књижевним новитетима и дружити се са домаћим писцима.
И ове године манифестацији Ноћ књиге прикључиле су се бројне библиотеке из Србије које ће организовати посебне програме за читаоце.
Читаоци ће имати прилике да се друже са својим омиљеним писцима, а пријатељи манифестације су спремили бројне и разноврсне поклоне за све који буду учествовали у Ноћи књиге.
Будите будни уз књигу у петак, 15. децембра од 17 сати до поноћи!
Напомена: У току Ноћи књиге члански попусти Лагуниног клуба читалаца и количински попусти неће важити.

Извор: Лагуна

Затворено за коментаре.