Фестивал науке 2017.

Уобичајен

Више од половине публике Фестивала науке чине школске посете због чега је програм фестивала намењен управо допуни школског програма. Због тога су први и други фестивалски дан, 14. и 15.12. посвећени првенствено школским посетама.
Фестивал науке је прошле године на Београдском сајму посетило више од 30.000 људи, две трећине посетилаца је била школска публика из целе Србије као и основне и средње школе из региона. Више од 650 научних демонстратора из 50 научно образовних институција потрудили су се да представе науку на занимљив, инспиративан и поучан начин садржајем који је био подељен у неколико програмских целина: интерактивне поставке, Научно-фантастична бина, Експертинејџери, радионице и изложбе.

С озбиром на то да је за нама већ 10 година искуства у промоцији културе и науке и да имамо велико искуство у анимирању младих, фестивалски програм је из године у годину све бољи и прилагођенији овој циљној групи. Из овог разлога посету Фестивалу науке можете искористити као допуну програму на ком тренутно радите, као место на којем се експерименти из уџбеника изводе уживо и где се ученицима пружа прилика да у њима и сами учествују.
Уколико планирате да са својом школом организовано посетите 11. Фестивал науке, молимо Вас да благовремено резервишете Ваш термин посете.
Као што сте већ упознати резервације су неопходне како би сви посетиоци могли несметано да уживају у научном програму на најбољи начин.

Вашу посету можете телефонски заказати сваког радног дана у периоду од 09:00 до 16:00 на следеће телефоне: 011 24 05 388 или 064 01 66 917, као и путем електронске поште на posete@festivalnauke.org.

Извор: Фестивал науке

Затворено за коментаре.