Табла Фест 2017

Уобичајен

На овогодишњи конкурс Нишког креативног студија и Интернет часописа за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ за најбоље литерарне и ликовне радове ученика основних школа одазвало се више од 500 аутора са укупно 601 литерарним и ликовним радом.
Најбољи радови ће бити представљени на ревијалном делу фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 17“, који ће се одржати 27.05.2017. године у простору Дечјег центра у парку Чаир, у Нишу, а затим и у Интернет часопису за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“.
Зборник фестивала дечјег стваралаштва „Табла Фест 17“ ће изаћи у електронском облику у току летњег распуста и биће доступан свима.

На литерарном конкурсу, у категорији старијег узраста (6, 7. и 8. разреди у осмогодишњим школама, односно 7, 8. и 9. разреди у деветогодишњим школама) наш Лука Баровић 7/6 освојио је 1. место. Браво, Лука!

На ликовном конкурсу, у категорији млађег узраста (ПР, 1. и 2. разреди у осмогодишњим школама, односно 1, 2. и 3. разреди у деветогодишњим школама) наша Софија Максић Вучановић 2/3 није награђена али ће се њен рад наћи у Зборнику „Табла Фест 17“. Браво, Софија!

Извор: Табла

Затворено за коментаре.