Резултати конкурса за најбољу дечју вокалну композицију 13. међународног фестивала дечјег ствaралаштва „ВодаВода-Креативна чаролија“

Уобичајен

Конкурс за најбољу Дечју вокалну композицију на тему „Моје маште кап, чаролије слап“ завршен је 21. марта 2017. године.
Стручни жири у саставу:
Леонтина Вукомановић, композитор и текстописац
Биљана Брун, вођа хора „Чаролија“
Ана Вујић, представник УГ КРЕАТИВА – креативно образовање
је дана 12. априла 2017, донео одлуку да позове извођаче 15 најбољих вокланих композиција који ће их уживо извести у финалном делу такмичења.
Међу позваним извођачима су и ученице наше школе, Анђела Златарић 2/2 и Дејана Златарић 4/2 (Удружење „Друм Зум“, Београд).
Ментори 15 најбољих дечјих вокалних композиција су дужни да до 8. маја 2017. потврде учешће на 13. међународном фестивалу дечјег и наставничког стваралаштва „ВодаВода-Креативна чаролија“ у такмичењу за најбољу дечју вокалну композицију.

Додела награда и диплома обавиће се 26. априла 2017. године од 20 сати у Бањи Врујци.

Напомена:
Сви ментори дечјих композиција, који нису послали студијски снимак композиције, дужни су да се јаве организатору на број телефона 063/394251 како би добили инструкције о техничким детаљима наступа на фестивалу.
Важно је, у циљу добре организације, да потврдите долазак похваљених ученика попуњавањем пријавне електронске анкете, а најдаље до 8. маја 2017. Линк до пријавне електронске анкете се налази ОВДЕ.

Извор: Креативна чаролија

Затворено за коментаре.