Погледај најлепши ускршњи филм и освоји чоколадно изненађење

Уобичајен

Остало је мање од месец дана до најрадоснијег празника у години! Погледај још данас анимирани филм „Ускршњи зека: Чувар златног јајета“, прикључи се великој ускршњој авантури и освоји чоколадно изненађење!

Пронађи зекину кутију у свом омиљеном биоскопу, у њу убаци карту са исписаним именом, презименом и бројем телефона и можда баш ти будеш срећни добитник чоколадног изненађења које обезбеђује чоколатерија Сан Марина. Уколико не пронађеш зекину кутију, карту са наведеним подацима пошаљи на Деxин филм (Видиковачки венац 54а, 11000 Београд) најкасније до 16. априла. Имена добитника биће објављена на facebook страници Dexin филма по завршетку конкурса.

Макс је мудри градски зец. Са пријатељима проводи безбрижне дане чекајући нову заврзламу која би му помогла у остваривању главног животног циља – прикључивање зечјој банди. Да би доказао своју храброст пред другарима, он пристаје да пилотира авионом не слутећи да ће га ова летелица одвести у највећу животну авантуру. Његов авион се изненада квари и Макс право с неба пада у школу за зечеве, скривено шумско место на којем крзнени малишани од породице лукавих лисица крију наважнију од свих драгоцености – ускршње јаје. По доласку у школу, Макс затиче помало штреберску атмосферу, потпуно супротну његовом дотадашњем урбаном животу. Захваљујући љупкој Еми и лекцијама мадам Хермионе, стручњаку борилачких, али и животних вештина, Макс овладава моћима магије како би уз помоћ пријатеља спасио Ускрс. Успут ће схватити значај љубави, породице и овог радосног празника. Ова ускршња авантура заснована је на роману “Школа за зечеве” из 1924, синхронизована је на српски језик, а циљ јој је да свим малишанима, али и њиховим родитељима, на занимљив и модеран начин пренесе поруку стару скоро читав век – под овим Сунцем има места за све.

Трејлер филма можете погледати овде.

Филм „Ускршњи зека: Чувар златног јајета“ се налази на редовном репертоару биоскопа у дистрибуцији Dexin филма.

Извор: Табла

Затворено за коментаре.