Конкурс „Рекордни загрљај“

Уобичајен

12-kf-tt_200x200

Поводом новог анимираног филма Тролови, позивамо вас да се прикључите једном од најнежнијих наградних конкурса и освојите вредне награде.

Тролови су мајушна, весела бића која проналазе срећу у малим стварима. Једна од најлепших особености Тролова јесте што они не проводе дан без загрљаја, шта више, загрљаји су обавезна вишедневна рутина.

Прикључите се конкурсу ,,Рекордни загрљај’’ и снимите ВИДЕО у коме ћете оборити један од најлепших рекорда – највећи број заргрљаја у ЈЕДНОМ минуту. Награђујемо најбрже, најнежније, најзабавније учеснике, а оно што вас од награда чека је:

s-1024x432

Стручни жири – Ана Штајдохар и Марко Мандић, који синхронизују гласове главних јунака у филму Тролови, одлучиће о победницима конкурса.

Правила конкурса

Искористите свој мобилни телефон, фотоапарат или камеру да снимите видео у трајању од 60 секунди, на коме ћете приказати највише загрљаја у једном минуту.
Једна особа је задужена за загрљаје, а остале особе се смењују у реду.
На снимку је потребно јасно видети колико особа учествује у загрљају.
На снимку је потребно јасно видети одбројавање времена.
Уз одобрење родитеља, учитеља или наставника, свој видео поставите на YouTube канал.
Пошаљите нам линк на адресу konkurs@kids-fest.com
Видео снимке који су у складу са пропозицијама конкурса и правилима коришћења услуга сајта YouTube, објавићемо на MCF MegaCom Филм YouTube каналу, као и медијским каналима Kids festa.
Конкурс траје до 15. октобра, а проглашење добитника је 18. октобра на званичном сајту Кидс феста и фејсбук странама MCF Србија и Кидс фест – дечији филмски фестивал.
*Број ученика у одељењу је ограничен на 30.

КОНКУРС ЈЕ ОТВОРЕН ДО 15. ОКТОБРА!

Ако вам је потребна инспирација, погледајте ОВДЕ.

Затворено за коментаре.