Julius Meinl дарује на Светски дан поезије

Уобичајен

JM-2У понедељак 21. марта обележава се Светски дан поезије како широм света тако и у Србији. Тим поводом компанија Julius Meinl, сада већ традиционално, спроводи глобалну акцију којом ће, наизглед један обичан, радни дан бити улепшан свим љубитељима кафе у 1.250 кафеа, барова, ресторана и хотелских барова у 35 земаља широм света.

Акција “Платите кафу стихом” у Србији се спроводи у око 40 кафеа широм Србије и посетиоци локала у којима се служи Julius Meinl кафа ће своју шољицу омиљеног напитка моћи да плате стиховима.

Ова бечка компанија за прераду кафе и светски амбасадор културе бечких кафеа жели да 21. марта њихови ХОРЕКА партнери (ХОтели, РЕсторани, КАфеи) позову грађане Београда, Новог Сада, Панчева, Краљева, Врања, Бујановца, Новог Пазара, Прешева и Крушевца да изразе своје мисли и осећања на поетски начин и тиме покажу да су “осећања вреднија од новца”

Један од светских лидера у преради кафе, Julius Meinl жели на овај начин да негује однос са потрошачима тако што ће даровати, и макар нас на један дан подсетити на помало заборављене емоције.

Дубоко укорењена у традицији, компанија је чврсто везана за поезију тако што бечки кафеи не представљају само начин живота, већ су и значајна инспирација за уметнике и писце. Тако је, све популарнији, анониман писац под иницијалима М.Н. препознао вредности које компанија Julius Meinl подржава и допринео целој овој акцији својим препознатљивим радом – писањем поезије специјално за 21. март. На тај дан, компанија Julius Meinl и М.Н. и поред најављаних активности спремају специјални поклон Београђанима.

Више о овој теми, као и о локалима који учествују у акцији, можете погледати на Facebook страници https://www.facebook.com/JuliusMeinlCoffee или на сајту http://www.meinlcoffee.com.

Извор: OzonPress

 

Затворено за коментаре.