Ликовни конкурс „Ниси сам/а“

Уобичајен

12841202_197166027325271_4460655595512053047_o

Пријатељи деце Србије у оквиру пројекта „И ја сам дете!“ – Мониторинг дечјих права и јавно заступање за социјално укључивање деце избеглица која су у покрету без пратње старатеља/родитеља”, ОТВАРАЈУ ОН-ЛИНЕ ЛИКОВНИ КОНКУРС на тему: НИСИ САМ/А!
Конкурс је отворен до 1. јула 2016. године.
Покрећемо овај конкурс као место сусрета деце која желе да подрже своје избегле вршњаке и пошаљу им поруку подршке, разумевања и солидарности. Очекујемо да ће их у томе подржати родитељи, старатељи, наставници…
Конкурс је отворен за ученике трећег и четвртог разреда основних школа у Србији.
Потребно је да рад (у jpg формату) пошаљете на адресу prijateljidecesrbije@gmail.com. ИСКЉУЧИВО РАДОВИ КОЈИ СТИГНУ НА ОВУ АДРЕСУ УЧЕСТВОВАЋЕ НА КОНКУРСУ. Сви радови који испуњавају критеријуме, биће објављени на нашој Фејсбук страни, уз име, презиме, разред, име школе и место. Најактивнији разред биће награђен комплетом књига и плакетом, а најактивнија школа дипломом Пријатеља деце Србије. Резултати конкурса биће објављени на странама Пријатеља деце Србије, након Дечје недеље, у октобру.
Најуспешније радове, штампаћемо, и њима ће бити украшени зидови прихватних центара у којима бораве деца избеглице.
Пројекат „И ја сам дете“! реализује се под покровитељством Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Швајцарске агенције за развој и сарадњу.

Извор: Пријатељи деце Србије

Затворено за коментаре.