Конкурс „Литерарне стазе 2016“

Уобичајен

f6594de3cb599e60cb8a7e426b64b0ca_l

Удружење „Вршачки књижевни клуб“ из Вршца, у циљу неговања књижевног стваралаштва деце и омладине, према идеји Слободана Ђекића, председника Удружења и уз финансијску подршку Општине Вршац, по десети пут расписује КЊИЖЕВНИ КОНКУРС за литерарне радове у категорији песме и кратке приче деце и омладине под називом ЛИТЕРАРНЕ СТАЗЕ 2016.

Позивамо сву децу и младе да своје радове, и то по једну песму или једну кратку причу, свако на свом матерњем језику, најкасније до 31. марта 2016. године, пошаљу на еmail: vrsacki.knjizevni.klub62@gmail.com или поштом, у једном примерку, на адресу:

Удружење „Вршачки књижевни клуб“,

26300 Вршац, Стеријина 62

са назнаком: За конкурс

Тема конкурса је слободна. Радове, обавезно откуцане на писаћој машини или компјутеру, потписати пуним именом и презименом аутора, назначити разред који похађају, назив школе и место, име и презиме наставника-ментора који је предложио радове, као и контакт телефон.

По завршетку конкурса све приспеле радове ће прегледати стручни жири и одабрати најквалитетније који ће бити штампани у зборнику „Литерарне стазе 2016.“.

Pадови који у Књижевни клуб пристигну после 31. марта неће бити жирирани, нити објављени у зборнику.

Промоција зборника планирана је за мај месец 2016. године о чему ће школе, чији су ученици заступљени у њему, као и остали учесници, бити благовремено обавештени.

Напомињемо да је, као и сваке године до сада, овај зборник бесплатан за све учеснике чији су радови штампани у зборнику и за школске библиотеке, па молимо руководство школе, чији ученици својим радовима буду заступљени у њему, да прихвате плаћање поштарине за своје примерке.

Извор:

кк21

Затворено за коментаре.