Конкурс за 3. Шантићев фестивал дјеце пјесника

Уобичајен

Aleksa-Santic-212x300

Поводом обиљежавања деведесете годишњице смрти нашег великог пјесника Алексе Шантића, Српско просвјетно и културно друштво (СПКД) Просвјета Мостар организује Трећи Шантићев фестивал дјеце пјесника који ће се одржати 1. и 2. фебруара 2016. године. На фестивалу могу учествовати ученици основних школа из сљедећих држава: Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Црна Гора и Македонија.

Позивамо школе, наставнике језика, водитеље литерарних и рецитаторских секција да мотивишу своје ученике за пријаву те позивамо ученике да се пријаве и пошаљу своје радове на наш конкурс.

Надамо се да ће овај конкурс анимирати младе да се одазову у што већем броју и покажу свој дар и љубав према писању поезије. Све који се одлуче пријавити на конкурс треба да обавезује и име нашег великог пјесника Алексе Шантића који је славу Мостара проносио широм свијета. У том смислу свим учесницима на конкурсу желимо пуно среће и добродошлицу у магични поетски свијет.

Начин пријаве на конкурс:

Своје радове (највише три) доставити до 31.12.2015. године на адресу:
СПКД Просвјета Мостар,
Маршала Тита 178,
88000 Мостар
Босна И Херцеговина

или путем е-маила: prosvjetamo@gmail.com

За све информације, обратите се на број телефона- 063 246 760, Горан Косанић, генерални секретар СПКД Просвјета, Мостар.

Извор: Конкурси региона

Затворено за коментаре.