Ново на Хиподрому за време распуста

Уобичајен

20150615110612

За време школског распуста можете се дружити, возити кочијама и јахати на Хиподрому Београд.
ТЕЛЕФОН ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ: 011/3543839, 061/2439221

Извор: Хиподром Београд

Затворено за коментаре.