Конкурс 7. међународног фестивала поезије и кратке приче „МИХАЛ БАБИНКА“

Уобичајен

Babinka_Michal

Које су категорије?
Категорије међународних фестивала поезије и кратке приче Сцене свих креативних су: основци поезија, основци кратке приче, средњошколци поезија, средњошколци кратке приче, у категорији до 30 година поезија, у категорији до 30 година кратке приче.
Који се радови шаљу?
Учесници/е шаљу радове на слободне теме – до 3 песме или 3 кратке приче. УЧЕСНИЦИ/Е НЕ ТРЕБА ДА ШАЉУ ВИШЕ ОД 3 ПЕСМЕ ИЛИ 3 КРАТКЕ ПРИЧЕ, ВЕЋ ДА СЕ ПОТРУДЕ ДА НАПИШУ И ПОШАЉУ НАЈБОЉЕ И НАЈКВАЛИТЕТНИЈЕ РАДОВЕ. Радови учесника/ца могу бити написани на њиховом матерњем језику. Потребно је код слања радова назначити којој категорији учесници/е припадају, и уз послати рад/радове написати кратку биографију (најбитније је написати где и када су се учесници/е родили/е, колико година имају, где живе, а средњошколци и основци треба да напишу у коју школу иду и ко им је ментор, ако га имају). Учесници/е добијају награде за укупан број песама или кратких прича, у зависности од тога колико су песама или кратких прича послали. Радове не објављујемо ни у каквим зборницима, нити часописима, учесници/е објављују своје радове где и кад хоће и могу. Потребно је у биографији, када учесници/е шаљу своје радове или објављују књиге, тачно да напишу ако су добили/е прву, другу или трећу награду, у којој категорији, и ког фестивала, нпр. друга награда за поезију 7. међународног фестивала поезије и кратке приче „Михал Бабинка“ у категорији средњошколаца. Није довољно написати да су учесници/е добили/е другу награду фестивала „Михал Бабинка“. Овим се спречава забуна и збрка у јавности.

До када треба послати радове?
Радове треба послати до 25. ЈАНУАРА 2015. године.

Која је емаил адреса за слање радова?
stojan.simic.krpica@gmail.com

Када и где ће се одржати додела награда?
Додела награда 7. међународног фестивала поезије и кратке приче „МИХАЛ БАБИНКА“ ће бити одржана у првој седмици фебруара 2015. године у Градској библиотеци „Стеван Сремац“, Народних хероја 5, код главне поште, у Новом Саду, уз одговарајући уметнички програм с наступом присутних песникиња.
У организацији Сцене свих креативних, одржава се 7. међународни фестивал поезије и кратке приче деце и младих „МИХАЛ БАБИНКА“.

Затворено за коментаре.