7. Медијана фестивал дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу

Уобичајен

преузимање (1)

МЕДИЈАНА фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу ће, већ традиционално, окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, на 7. Медијана фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће се одржати 19. и 20. марта 2015. године у организацији Градске општине Медијана у Нишу која расписује литерарни и ликовни конкурс за ученике основних и средњих школа

Тема конкурса је слободна, а број радова које један учесник може послати није ограничен.

Литерарни радови треба да буду откуцани или читко написани. Ликовни радови могу бити у свим техникама. Сви радови треба да буду потписани пуним именом и презименом аутора, са адресом и бројем телефона аутора, годином рођења, називом школе и места, назнаком разреда и именом наставника, односно ментора.

Сви радови који пристигну на конкурс биће подељени у три категорије:

1)Радови ученика од 1. до 4. разреда основне школе,

2)Радови ученика од 5. до 8. разреда основне школе,

3)Радови ученика средњих школа.

Радови се не враћају.

Своје радове ученици могу слати на адресу:

Градска општина МЕДИЈАНА

Париске комуне бб

18000 Ниш

са назнаком: «за конкурс Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу».

Конкурс је отворен до 30.01.2015. године.

Жири ће прегледати радове и одабрати најуспешније, којима ће бити додељене награде. Најуспешнији литерарни и ликовни радови биће штампани у зборнику, а најуспешнији ликовни радови биће изложени у одговарајућем простору.

Градска општина Медијана Ниш и овог пута је обезбедила вредне награде за оне који, према одлуци жирија, буду најуспешнији.

Највећа награда јесте добродошлица свима добромислећима и лепоговорећима на празник фестивала којим ћемо на најлепши начин – дечјом радошћу најавити долазак пролећа.

„СВЕ ШТО РАСТЕ ХТЕЛО БИ ДА РАСТЕ. НЕКА РАСТЕ И ТРЕБА ДА РАСТЕ!“ Уз поруку коју нам је наш суграђанин Душан Радовић оставио, расте са вама наш фестивал. Чекамо вас радосно. ЖИВЕЛИ!

Затворено за коментаре.