Ноћ књиге – 12. децембар

Уобичајен

noc-knjige-dec-2014-dec

После великог успеха коју је „Ноћ књиге“ остварила у јуну ове године, и овог децембра, по једанаести пут, биће организована регионална манифестација која промовише културу читања.
Организатори овог својеврсног фестивала књиге су издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи. „Ноћ књиге“ одржаће се у петак, 12. децембра од 17 до 24 сата у свим књижарама Делфи и клубовима читалаца који се налазе у Београду и у још 22 града у Србији, Црној Гори и Републици Српској.
Припремљен је богат програм у којем ће учествовати више од 30 еминентних српских писаца, многи музичари, глумци, библиотеке, позоришта, филмски дистрибутери, спортски и фитнес центри који ће скренути пажњу на вредност читања и дружења с књигом. На богатом „менију књиге“ свим књижевним сладокусцима биће понуђено дружење са ауторима, представљање књига и јавно читање.

Издавачка кућа Лагуна је обезбедила попусте на своја издања, за 1 купљену књигу 25%, 2 књиге 30%, 3 књиге 35%, док ће попуст на куповину 4 и више књига бити 40%. Попуст на књиге осталих издавача је до 20%, попуст на све артикле гифт програма 10% у свим књижарама, док ће попуст на страна издања износити 20%. Припремљена су и многобројна изненађења уз сваку куповину.

За оне који нису у могућности да посете неку од књижара или клубова читалаца, Радио Лагуна ће директно преносити атмосферу, а омогућена је и онлајн куповина на сајту www.delfi.rs, где ће важити исти попусти.

Комплетан списак књижара у којима се одржава традиционална манифестација „Ноћ књиге“ потражите на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

Једанаеста „Ноћ књиге“ која ће имати хуманитарни карактер обележава се у циљу промовисања књиге, културе читања, аутора и издаваштва.

Очекујемо да и ви будете будни уз књигу!

Затворено за коментаре.