Књижевни конкурс „Литерарне стазе 2015“

Уобичајен

f6594de3cb599e60cb8a7e426b64b0ca_L

Удружење „Вршачки књижевни клуб“ из Вршца, у циљу неговања књижевног стваралаштва деце и омладине, према идеји Слободана Ђекића, председника Удружења и уз финансијску подршку Општине Вршац, по девети пут расписује КЊИЖЕВНИ КОНКУРС за литерарне радове у категорији песме и кратке приче деце и омладине под називом „ЛИТЕРАРНЕ СТАЗЕ 2015“

Позивају се сва деца и млади да своје радове, и то по једну песму или једну кратку причу, у једном примерку, свако на свом матерњем језику, најкасније до 31. јануара 2015. године, пошаљу на еmail: vrsacki.knjizevni.klub62@gmail.com или поштом на адресу:

Удружење „Вршачки књижевни клуб“, 26300 Вршац, Стеријина 62 (са назнаком: За конкурс)

Тема конкурса је слободна. Радове, обавезно откуцане на писаћој машини или компјутеру, потписати пуним именом и презименом аутора, назначити разред који похађају, назив школе и место, име и презиме наставника-ментора који је предложио радове, као и контакт телефон.

Пожељно је да припадници националних заједница уз оригиналан текст приложе и превод.

По завршетку конкурса све приспеле радове ће прегледати стручни жири и одабрати најквалитетније који ће бити штампани у зборнику „Литерарне стазе 2015.“.

Промоција зборника планирана је за мај месец 2015. године о чему ће школе, чији су ученици заступљени у њему, као и остали учесници, бити благовремено обавештени.

„Вршачки књижевни клуб“
п р е д с е д н и к
Слободан Ђекић

Затворено за коментаре.