Међународни конкурс за најуспелију причу Голубић

Уобичајен

najavagolubic-2014Градска библиотека „Карло Бијелицки“ у Сомбору и Организациони одбор књижевне манифестације у славу великог писца Раванграда Вељка Петровића, уз подршку Града Сомбора, државних институција, донатора и спонзора, припремају Осме Вељкове дане за 4. и 5. децембар 2014. године.
Жири Голубића, еминентни писци и уредници, ће доделити, ученицима основних и средњих школа,по три награде у три категорије (I категорија – 1-4. разред, II категорија – 5-8. разреда и III категорија – средња школа). Уз поклоне и новчану награду за ове категорије посебно се додељује Гран при – Голубић, за најуспелију причу ученика основних и средњих школа.
Молимо Вас да до 14. новембра 2014. године пошаљете своје радове и назначите име и презиме, адресу, број телефона, е-маил адресу, назив школе и разред.
За групно слање радова из школа назначити назив школе и разреде, име аутора рада, име наставника/професора, број телефона и е-маил адресу.
Пропозиције Голубића:
– слободна тема
– један аутор, једна прича
Награђене приче биће објављене на интернет презентацијама Сомборске библиотеке www.biblioso.org.rs и www.biblionica.rs а прича која освоји Голубић биће представљена на 8. Вељковим данима у децембру месецу.
Радове слати на е-маил адресу biblioso@eunet.rs или на адресу Градска библиотека Карло Бијелицки, Трг цара Лазара 3, 25000 Сомбор – са назнаком Конкурс Голубић 2014.
Жири ће објавити резултате крајем новембра, а уручење награде ће бити на свечаном програму Вељкових дана.“

Извор: http://www.biblionica.rs/

Затворено за коментаре.