Конкурс „Нек’ живи љубав“

Уобичајен

poetaКњижевни клуб „ ГИЛГАМЕШ“ – Београд, Србија, у оквиру својих књижевних активности и у част оснивања клуба, расписује КОНКУРС „НЕК’ ЖИВИ ЉУБАВ“.

Услови конкурса:

Конкурс је тематски.

Сваки аутор може послати једну песму, не дужу од 32 стихова; песме слати у Wordu, (Times New Roman, фонт слова 12, проред 1.5) латиница, или ћирилица, разуме се, са карактерестичним словима: ћ,ч,ш,ж,ђ и (македонским, словеначким , са преводом. Уз песму треба послати и превод на српски језик).

Право учешћа имају песници са простора бивше Југославије, без обзира на старосно доба и место пребивалишта.
За учешће на конкурсу обавезна је котизација у износу од 500,00 динара по аутору, која се уплаћује на рачун: 265-0000000367550-53 Raiffeisen BANK.
Песме послати искључиво на mail: sabahalzubeidi@yahoo.com. Обавезно написати у наслову мејла ЗА ЗБОРНИК а не долази у обзир послати преко fb.
Радове потписати пуним именом и презименом, са адресом становања и контакт подацима.
Уз радове доставити доказ о уплати котизације.
Учесницима конкурса се не плаћа ауторско право, а радови се не враћају.
Конкурс траје до 16.11.2014.
Збирка ће бити промовисана 27.12.2014.
Сваком аутору припада по један примерак Збирке који ће моћи да се преузме на промоција дана 27.12.2014, док ће свима који не могу лично преузети свој примерак, исти бити послат поштом, с тим да поштарину плаћа прималац. Такође ће добити бесплатно и први број часописа за књижевност, културу и уметност “ ГИЛГАМЕШ “ .

Затворено за коментаре.