Октобар, месец хорора

Уобичајен

photoИнтернет часопис за књижевност, уметност и културу, www.blacksheep.rs, расписује тематски конкурс – Октобар, месец хорора. Конкурс је отворен од 15. августа до 25. септембра, када нам можете слати своје хорор и фантастичне приче (свих пожанрова). Ово је, уједно, први у низу темата, које Blacksheep планира у будућности, а којим обележавамо наш први рођендан.
Приче шаљите у Word документу на мејл адресу: info@blacksheep.rs, са назнаком: за конкурс.  Документ са причом насловите називом приче, а у посебном документу пошаљите своје име и презиме и податке с краћом биографијом. Прича не би требало да буде дужа од 20 000 карактера. Један аутор може послати више прича. Најбоље приче, биће објављене током октобра на сајту http://www.blacksheep.rs, ући ће у конкуренцију за улазак у зборник ,,Црна овцаˮ за наредну годину, а најбоља прича по избору редакције биће симболично награђена.

Такође, у оквиру темата, позивамо вас да шаљете и ваше текстове инспирисане хорор филмовима, књижевношћу, феноменом хорора, фантастике, значајним хорор – уметницима и сл. Потписане текстове такође шаљете у Word документу, насловљеном именом аутора, на мејл: info@blacksheep.rs.

Поред тематског дела, Blacksheep је и даље отворен за вашу поезију и прозу, коју, као и до сада, можете слати на мејл:  redakcije@blacksheep.rs

Извор:
http://blacksheep.rs/crna_ovca/?work=konkurs-oktobar-mesec-horora

Затворено за коментаре.